La Trocalleria

Intercanvis al carrer

Què és l’aparador virtual?

Aquí pots consultar els objectes que trobaràs a La Trocalleria el proper dissabte. No es poden reservar, aquest espai és un visor que t’ajudarà a saber què tens disponible el proper dia per fer intercanvis.
Els productes estan endreçats de manera que veuràs les entrades més recents. Disposes de categories per filtrar allò que busques. Cada producte indica el seu estat.
En aquest aparador només apareixen els productes de temporada, els que trobaràs aquest dissabte. Però no són els únics productes que La Trocalleria té, malauradament no els podem portar tots, així que els operaris fan una tria que és la que porten cada dissabte. Si fas alguna aportació i no la trobes probablement és que no s’ha seleccionat encara.


Què passa si no tinc correu electrònic?

Si no disposes de correu electrònic La Trocalleria et registrarà l’intercanvi amb un paper autocopiatiu, el producte igualment es podrà veure a l’aparador virtual.

Si vols conèixer totes les especificacions de La Trocalleria, des d'objectes que s'hi poden portar fins a horaris o ubicacions visita el web rubi.cat/latrocalleria.

Aparador virtual

La Trocalleria